Päällirakenteet Oulusta – kotimaista laatutyötä

Ota yhteyttä!

Valmistamme kuormatilat mittatilaustyönä

 

Kuljetuspalveluiden tarjoamisen ohella Rekka-Pekka valmistaa laadukkaat päällirakenteet autoihin ja perävaunuihin mittatilaustyönä, asiakkaan toiveiden mukaan. Mittojen mukaan valmistaminen takaa sen, että päällirakenteet sopivat saumattomasti paikoilleen. Näin esimerkiksi kuormaus- ja kuljetustyöt sujuvat turvallisesti ja tehokkaasti. Lisäksi voimme omassa maalaamossamme maalauttaa niin itse valmistamamme kuin muualtakin tulevat päällirakenteet vastaamaan muuta kalustoa.

 

Pääasiassa valmistamme umpinaisia korirakenteita. Voit aina kysyä meiltä muitakin päällirakennevaihtoehtoja, niin voimme katsoa, pystymmekö olemaan sinulle avuksi. Tilaa meiltä laadukkaat, kotimaista tuotantoa olevat päällirakenteet! Oulu toimii rakenteiden valmistuspaikkana, mutta palvelemme mielellämme asiakkaita kauempaakin.

Päällirakenteet tilauksesta autoon tai perävaunuun

Päällirakenteet ovat auton tai perävaunun päälle rakennettavia kuormatiloja. Auto tai perävaunu tulee tehtaalta pelkkänä runkona, jonka päälle tilaajan pitää rakentaa haluamansa kuormatilat tai rakennuttaa ne jollakin yrityksellä. Kuljetusliike Rekka-Pekka pystyy vastaamaan tähän tarpeeseen, ja voit tilata meiltä juuri sinun kalustollesi sopivat päällirakenteet. Löydät toimitilamme sekä maalaamomme Oulun Ylikiimingistä. Palveluihimme kuuluvat myös päällirakenteiden korjaus sekä muut huolto- ja korjaustyöt.

Räätälöidyt kuormatilat ajoneuvoosi

Rekka-Pekka valmistaa pääasiassa umpinaisia korirakenteita (kapelleja), joissa seinät ovat pressuista. Pressuseinät ovat kevyet, helposti muokattavat sekä suojaavat kuljetettavaa lastia hyvin. Korirakenteen katto ja sivuseinä tehdään aukeaviksi, jotta kuorman lastaus tai sen purku olisi helppoa ja tehokasta. Rakennamme kapellit toimivaksi räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan.

Oma maalaamo takaa yksilöllisen lopputuloksen

Omassa maalaamossamme voimme maalata päällirakenteet asiakkaan toivomalla värillä. Näin voidaan helposti toteuttaa muuhun väritykseen sopiva kokonaisuus. Maalaamme joko itse valmistamamme päällirakenteet tai toiselta valmistajalta tulleet rakenteet. Tällöin puhdistamme raudan ennen maalausta hiekkapuhaltimella, jotta maalattava pinta on puhdas ja sileä ennen käsittelyä. Maalauksen jälkeen päällirakenteet voidaan asentaa paikoilleen.

Rakennamme päällirakenteet Oulun seudulla

Kun tarvitset kalustoosi päällirakenteet, voit kääntyä Rekka-Pekan puoleen. Olemme itsekin kuljetusliike, joten ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja arkipäivän haasteet. Valmistamme päällirakenteet Oulun Ylikiimingissä mittatilaustyönä asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy meiltä palveluistamme! Kerromme mielellämme lisää.