Raskaan kaluston huolto ja korjaus Oulu

Ota yhteyttä!

Olemme täyden palvelun huoltokorjaamo

 

Kuljetusliike Rekka-Pekan palveluihin kuuluu myös raskaan kaluston huolto Oulun seudulla ja tarvittaessa kauempaakin. Lisäksi hallitsemme myös raskaan kaluston korjaustyöt. Pystymme huoltamaan kaikki merkit ja mallit, joten voit huoletta tuoda kalustosi meille huoltoon. Huoltokorjaamo sijaitsee Ylikiimingissä, vain noin 40 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Voit ajaa kalustosi meille sopimuksen mukaan tai tulla käymään paikan päällä. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä! Teemme raskaan kaluston huolto- ja korjaustyöt vuosien ammattitaidolla.

Raskaan kaluston korjaus kaikkialle Suomeen

Raskaan kaluston korjaus hoituu meiltä vankalla kokemuksella ja tietotaidolla – olemmehan raskaalla kalustolla operoiva kuljetusliike itsekin. Korjaamopalveluitamme hyödyntävät paitsi Oulun seudun asiakkaat, myös asiakkaat kaikkialta Suomesta. Olemme monipuolinen raskaan kaluston korjaamo, jolta hoituvat niin pienet kuin isommatkin korjaustyöt. Teemme muun muassa päällirakenteiden korjausta sekä kolarikorjausta vakuutusyhtiöille. Olipa kyseessä sitten rikki mennyt etuvalo taikka isompi korjaustyö, olemme kuorma-autokorjaamo, jonka osaamiseen voit luottaa.

Raskaan kaluston huolto kaikille merkeille

Rekka-Pekka tarjoaa monipuolista ja ammattitaitoista raskaan kaluston huoltoa kaikille merkeille. Säännöllisen huollon avulla kalusto pysyy kunnossa pidempään, ajaminen on taloudellisempaa ja voidaan ehkäistä suurempia (ja kalliiksi tulevia) rikkoontumisia ja vikoja. Voit tuoda kalustosi meille määräaikaishuoltoon, vuosihuoltoon sekä pikahuoltoon pieniä huoltotoimenpiteitä varten. Huolto- ja korjaustöissä käytämme laadukkaita, kestäviä osia tunnetuilta valmistajilta.

 

Huoltopalveluidemme ydintä ovat perushuollot, kuten:

  • öljynvaihto

  • sähkötyöt

  • vikakoodien luku

  • alustan huoltotyöt: jarrut, akselit, jousitus.

 

Olemme täyden palvelun kuorma-autohuolto; raskaan kaluston huolto- ja korjaustöiden ohella asennamme myös hydrauliikan ja sovitamme nosturin autoon. Meillä huolletaan myös HMF-nostureita.

Kokenut huolto-, korjaus- ja kuljetusliike Oulusta palveluksessasi

Älä laiminlyö kalustoasi, vaan huolla ja korjaa sitä säännöllisesti. Näin pysyt tien päällä ilman harmillisia keskeytyksiä ja liiketoimintasi rullaa eteenpäin yhtä sulavasti kuin kalustosi.

 

Rekka-Pekka on raskaan kaluston huoltojen ja korjausten ohella kuljetusten ammattilainen. Teemme kappale- ja raaka-ainekuljetuksia teollisuudelle, kaupoille ja eri alojen yrityksille. Lisäksi valmistamme laadukkaat päällirakenteet autoille ja perävaunuille kotimaisena laatutyönä. Tutustu kaikkiin palveluihimme sivuillamme ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!