Kokenut kuljetusliike Oulun seudulla

Ota yhteyttä!

Tarjoamme kuljetuspalvelut ammattitaidolla

 

Rekka-Pekka Oy on Ylikiimingistä lähtöisin oleva kuljetusliike. Oulu lähiseutuineen on toiminta-alueemme ydintä, ja ajelemme erilaiset teollisuuden, yritysten ja kauppojen kuljetukset aina varmasti ja luotettavasti määränpäihinsä. Olemme joustava kuljetusliike, joka pystyy mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin ja aikatauluihin asiakkaan tarpeen mukaan. Kuitenkin, jos meidän kanssamme jotakin sovitaan, sen pidämme. Tarjoamamme kuljetuspalvelu on täsmällistä ja ammattitaitoista, ja tavarat tulevat perille sovitusti. Lue lisää kuljetuspalveluistamme ja ota yhteyttä, mikäli haluaisit kysyä lisää tai pyytää meiltä tarjouksen

Kuljetuspalvelut Oulun seudulta aina Ruotsiin asti

Rekka-Pekan kuljetuspalvelut käsittävät etupäässä kappale- ja raaka-ainekuljetukset teollisuudelle, yrityksille sekä kaupoille. Meidän kanssamme onnistuvat myös erilaiset maatalouskuljetukset. Kappaletavarayhdistelmissä on myös nosturit, joiden ansiosta kuormien purku onnistuu omalla autollamme. Kuljetuspalveluiden toiminta-alue ulottuu Oulusta koko Suomeen ja Ruotsiin asti.

Kappaletavarakuljetus luotettavasti ja ajallaan

Kappaletavarakuljetus on tyypillinen kuljetuspalvelu teollisuuden alan yrityksille, jotka tarvitsevat erilaisia raaka-aineita tai valmiita elementtejä tehtaisiin tai työmaille.

 

Voimme kuljettaa esimerkiksi:

  • betonitavaraa

  • sahatavaraa

  • talopaketteja

 

Kappaletavarakuljetuksiin kannattaa valita kuljetusliike, jolla on kokemusta teollisuuden kuljetuksista ja ymmärrys aikataulujen noudattamisen tärkeydestä.

Maatalouskuljetukset nopeasti päämääräänsä

Tyypillinen tekemämme maatalouskuljetus on vilja- tai rehukuljetus. Maatalouskuljetuksissa on tärkeää kuljettaa tuotteet nopeasti ja varmasti haluttuun päämäärään. Rekka-Pekka on kuljetusliike, joka ymmärtää niin joustavuuden kuin vastaavasti tarkkojen aikataulujen pitävyydenkin – mitä asiakas vain tarvitseekin.

Rekka-Pekka – se palveleva kuljetusliike Oulussa

Kysy tarjousta yrityksesi kuljetuksille! Ajamme niin teollisuuden ja kauppojen kuljetukset kuin maatalouden kuljetuksetkin. Meiltä tilattu kuljetuspalvelu toteutuu aina turvallisesti ja luotettavasti sovittujen aikataulujen mukaisesti. Rekka-Pekka on se palveleva kuljetusliike – Oulu lähikuntineen on toiminta-alueemme ydintä, mutta meiltä saat tilattua kuljetuspalvelut koko Suomeen sekä Ruotsiinkin asti. 

Ota yhteyttä!