Kuljetusajoneuvo, Rekka-Pekka Oy

Laatuun luotetaan

Kokenut kuljetusliike Oulun seudulla

Tarjoamme kuljetuspalvelut ammattitaidolla

Rekka-Pekka Oy on Ylikiimingistä lähtöisin oleva kuljetusliike. Oulu lähiseutuineen on toiminta-alueemme ydintä, ja ajelemme erilaiset teollisuuden, yritysten ja kauppojen kuljetukset aina varmasti ja luotettavasti määränpäihinsä. Olemme joustava kuljetusliike, joka pystyy mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin ja aikatauluihin asiakkaan tarpeen mukaan. Kuitenkin jos meidän kanssamme jotakin sovitaan, sen pidämme. Tarjoamamme kuljetuspalvelu on täsmällistä ja ammattitaitoista, ja tavarat tulevat perille sovitusti. Lue lisää kuljetuspalveluistamme ja ota yhteyttä, mikäli haluaisit kysyä lisää tai pyytää meiltä tarjouksen.

Kuljetuspalvelut Oulun seudulta aina Ruotsiin asti

Rekka-Pekan kuljetuspalvelut käsittävät etupäässä kappale- ja raaka-ainekuljetukset teollisuudelle, yrityksille sekä kaupoille. Meidän kanssamme onnistuvat myös erilaiset maatalouskuljetukset. Kappaletavara-yhdistelmissä on myös nosturit, joiden ansiosta kuormien purku onnistuu omalla autollamme. Kuljetuspalveluiden toiminta-alue ulottuu Oulusta koko Suomeen ja Ruotsiin asti.

Kappaletavarakuljetus luotettavasti ja ajallaan

Kappaletavarakuljetus on tyypillinen kuljetuspalvelu teollisuuden alan yrityksille, jotka tarvitsevat erilaisia raaka-aineita tai valmiita elementtejä tehtaisiin tai työmaille. Voimme kuljettaa esimerkiksi:

 • betonitavaraa
 • sahatavaraa
 • puutavaraa

Kappaletavarakuljetuksiin kannattaa valita kuljetusliike, jolla on kokemusta teollisuuden kuljetuksista ja ymmärrys aikataulujen noudattamisen tärkeydestä.

Maatalouskuljetukset nopeasti päämääräänsä

Tyypillinen tekemämme maatalouskuljetus on vilja- tai rehukuljetus. Maatalouskuljetuksissa on tärkeää kuljettaa tuotteet nopeasti ja varmasti haluttuun päämäärään. Rekka-Pekka on kuljetusliike, joka ymmärtää niin joustavuuden kuin vastaavasti tarkkojen aikataulujen pitävyydenkin – mitä asiakas vain tarvitseekin.

Kuljetuspalvelut toteutetaan omalla kalustolla

Kuljetusliike on yhtä kuin sen kalusto – ja meillä se on monipuolinen, luotettava ja kestävä. Saamme lastattua ja purettua kuorman helposti tehokkaasti ilman viivytyksiä. Meillä on oma kappaletavaranosturi, joka mahdollistaa sen, että voimme purkaa kuorman itse ja asiakkaallakaan ei tarvitse olla nostovälineitä. Kalustoomme kuuluvat:

 • 5 kpl kappaletavara-yhdistelmiä (kapelliautoja) + kappaletavaranosturit
 • 3 kpl irtorehuautoja (puhalluspurku)
 • 3 kpl kippaavia avolava-yhdistelmiä
 • 1 kpl avolava-yhdistelmä + kappaletavaranosturi

Kalustomme mahdollistaa monipuoliset kuljetuspalvelut Oulun seudulla ja sopimuksen mukaan muuallakin. Muista, että meiltä saat myös raskaan kaluston huolto- ja korjauspalvelut omalle kalustollesi!

Rekka-Pekka – se palveleva kuljetusliike Oulussa

Kysy tarjousta yrityksesi kuljetuksille! Ajamme niin teollisuuden ja kauppojen kuljetukset kuin maatalouden kuljetuksetkin. Meiltä tilattu kuljetuspalvelu toteutuu aina turvallisesti ja luotettavasti sovittujen aikataulujen mukaisesti. Rekka-Pekka on se palveleva kuljetusliike – Oulu lähikuntineen on toiminta-alueemme ydintä, mutta meiltä saat tilattua kuljetuspalvelut koko Suomeen sekä Ruotsiinkin asti. Ota yhteyttä!

Kuljetuspalvelut toteutetaan kalustolla, johon kuuluu mm.

 • 3 kpl irtorehuautoja (puhalluspurku)
 • 5 kpl kappaletavara-yhdistelmiä (kapelliautoja) + kappaletavaranosturit
 • 3 kpl kippaavia avolava-yhdistelmiä
 • 1 kpl avolava-yhdistelmä + kappaletavaranosturi.